Bedrijfsprofiel

Budra Display Solutions is opgericht in 1996 en is sinds april 2010 opgenomen in de Sens Group. Onder deze groep vallen ook de bedrijven Sens InstoRetail te Dalen en Ketelaars Reklame te Veghel . Door deze samenwerking binnen de Sens Group kan Budra Display Solutions haar klanten nog beter van dienst zijn.

Budra Display Solutions kan producten leveren van het begin tot het eindproduct. Dit begint al met het maken van een ontwerp in opdracht van de klant. Vervolgens wordt in de eigen modelmakerij een model gemaakt. Op verzoek van de klant maken wij eventueel een proefmodel. Als de klant zijn product daadwerkelijk in handen heeft, kunnen er indien gewenst aanpassingen gedaan worden op het ontwerp. Vervolgens maken wij  de rest van de oplage in mallen uit onze malmakerij. Zo is er de zekerheid dat u als klant ook werkelijk krijgt wat u wenst.
De verdere afwerking van uw product (verchromen, verzinken en epoxeren) verzorgen wij uiteraard ook. Of het nu om een kleine oplage of een grote oplage gaat, Budra Display Solutions kan op uw verzoek zorgen voor de aflevering. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Budra Display Solutions
Kleine Veld 21A
7751 BG Dalen
Tel.: (0524) 550534

Members of the Sens Group
Copyright © Budra Display Solutions , KvK Noord Ned. nr. 01180386.